Digitale Ontvangers

 | 

Multicrypt


Deze ontvangers beschikken over een ingebouwde kaartlezer. Dit maakt ze geschikt voor de ontvangst van gecodeerde zenders. U bent voor de decodering, in de toekomst, afhankelijk van de software van de fabrikant.

Clarke-Tech 2500 Plus USB

Clarke-Tech 2500 Plus USB
Clarke-Tech 2500 Plus USB met kaartlezer

De Clarke-Tech is een veelzijdige ontvanger. Voorzien van een kaartlezer. Door deze multicrypt kaartlezer is de ontvanger ook geschikt voor het gebruik met Nederlandse en Belgische smartcards. Ideale ontvanger voor Feedhunters. Een externe harddisk kan op de USB poort worden aangesloten. Leverbaar in de kleur: zilver of zwart.


Euro 99.00
Aantal  SAB Ultimate FTASC

SAB Ultimate FTASC
SAB Ultimate FTASC ontvanger met kaartlezer

Multicrypt ontvanger met maar liefst 10.000 kanalen en een ingebouwde kaartlezer voor Nederlandse en Belgische smartcards. Positionering door Diseqc 1.2 en Usals.


Euro 149.00Aantal  Showbox Easy S300 PVR

Showbox Easy S300 PVR
Satelliet ontvanger met met een Multicrypt kaartlezer.

Deze ontvanger is voorzien van een Multicrypt kaartlezer. Via de USB poort kunt u een memorystick of externe harddisk aansluiten. Hierop kunt u dan programma's opnemen of vanaf afspelen.


Euro 99.00Aantal  SAB Ultimate FTASC Plus

SAB Ultimate FTASC Plus
SAB Ultimate FTASC Plus PVR ready ontvanger met kaartlezer

PVR ready Multicrypt ontvanger met maar liefst 10.000 kanalen en een ingebouwde kaartlezer voor Nederlandse en Belgische smartcards. Positionering door Diseqc 1.2 en Usals. Met Multipicture en Time Shift.


Euro 119.00Aantal